Remifestival

remifestivalUntitled-1Sinds 2014 organiseert Box of Chocolates het Remifestival. Het eerste festival ter wereld (!) dat draait om solo-improvisatie. Het biedt een keur van internationale gasten die in hun eentje solo improviseren. Box of Chocolates organiseert dit unieke festival samen met het Improcentrum van Andre Besseling (zie foto).

Solo improvisatie verzin je niet, dat bén je.” – Andy Eninger

Over solo improviseren Acteurs uit binnen- en buitenland gaan de ultieme uitdaging aan: in je eentje een voorstelling improviseren. Het zorgt voor theater op het scherpst van de snede; spannend, persoonlijk en onverwacht. Deze solo-voorstellingen zijn net zo uniek en verschillend als de acteurs die ze spelen.  Elke voorstelling reflecteert de persoonlijkheid van de acteur. Alle inspiratie moet op het moment zelf uit één persoon gehaald worden. Dat is geweldig om mee te maken.

Volg het festival via Facebook of website. Gasten in afgelopen edities o.a. : Hetty Heyting, Helmert Woudeneberg, Loes Wouterson, Jacob Banigan (Oostenrijk), Beto Urrea (Colombia), Sahand Dehabdivani. bannertjefoto