Theater op school (Stantepé)

Stantepé verzorgt theatervoorstellingen op school. Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Energieke shows vol humor en improvisatie, met een educatief tintje. We interviewen leerlingen over hun belevingswereld en spelen op creatieve wijze in op deze onderwerpen. Voor alle niveaus in het voortgezet onderwijs en voor alle leeftijden.

Wij hebben genoten van het optreden. Zeer afwisselend en spreekt de kinderen en docenten enorm aan. Ik vind het een aanrader voor iedere middelbare school.” 
Liliane Hoebrechts, Romboutscollege Brunssum

Voorstellingen:

waar ben jij2Waar ben jij nou helemaal mee bezig?
Een leuke interactieve improvisatieshow. In deze voorstelling verbeelden we de belevingswereld van de jongeren:
Wat bespreek je met je vrienden? Wat is jouw grootste droom? Hoe ga je met je ouders om? Waar zou jij nou eens over willen klagen?
De jongeren worden op het podium gevraagd en daar worden zij geïnterviewd door de acteurs van Stantepé. Van hun verhalen wordt ter plekke theater gemaakt.

kok tot kapper 3Van kok tot kapper
Deze voorstelling gaat over beroep- en vakkenkeuze. Op jonge leeftijd moet je al een grote keuze maken voor je toekomst. Hoe maak je zo’n keuze? Weet je al wat je worden wilt? Waar ligt je passie? We behandelen deze thema’s met veel fantasie en creativiteit.

social mania 3Social Mania
Social Media spelen een grote rol in het dagelijks leven van jongeren. Welke social media gebruiken ze? En hoe? Wat zijn de voor- en nadelen? Op een luchtige manier nemen we een kijkje achter de berichten. Wat voor verhalen schuilen erachter?

Ik bewonder jullie professionaliteit. Zelfverzekerd en weten wat je komt doen en waarom. Jullie wisten dit publiek echt te bereiken.”
Elisa Kalisvaart, Carmel College Oldenzaal

KleinkunstigBoekingen
Stantepé is een concept van Richard Roling en Ingrid Kluft: www.stantepe.nl

Boekingen gaan via impresariaat Kleinkunstig: www.kleinkunstig.nl

Volg ons ook op Facebook en Instagram.