Alleen op de buhne: Solo-improvisatie

Dit jaar vieren we de derde editie van het Remifestival; het festival voor solo-improvisatie. Een bijzondere vorm van theater. Acteurs gaan de ultieme uitdaging aan: in hun eentje een voorstelling improviseren. Het publiek beleeft hoe de acteurs in hun eentje een verhaal bedenken, vertellen en spelen. Uniek, spannend en persoonlijk.

Met o.a.: Loes Wouterson (actrice o.a. bekend van Penoza), Ruud Smulders (o.a. Alpaca’s BNN), Helmert Woudenberg (bekend van toneel en t.v. o.a. Flikken Maastricht en theatercollectief Het Werkteater )
André Besseling (o.a. Impro-Academie), Richard Roling (o.a. Comedy Cowboys), Hetty Heyting (o.a. Familie Knots), en Inbal Lori (uit Israël. Winnaar van "best performer" 2008 op The Israeli Fringe Festival)


Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016

Het Remifestival biedt een staalkaart op het gebied van solo-improvisatie. Het vindt plaats in het leuke theater: Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Richard Roling van Box of chocolates en Andre Besseling van het Improcentrum zijn de initiatiefnemers en de gastheren. Zij presenteren een keur aan (internationale) gasten om te laten zien wat er mogelijk is in deze vorm van improvisatie. In het Betty Asfalt complex in Amsterdam