Trainingsacteren

trainingsacterenAls trainingsacteur zet ik mijn acteertalent in om anderen te helpen. Door het juiste tegenspel daag ik deelnemers uit om ander gedrag te vertonen of nieuwe vaardigheden te oefenen. Mijn kracht zit in mijn improvisatievermogen. Binnen de kaders van de theorie reageer ik op alles dat de deelnemer zegt en doet. Dit maakt dat mijn spel geloofwaardig is en representatief voor de werkelijkheid.

Ik werk prettig samen met andere trainers. Omdat ik zelf ook trainer ben kan ik op een goede manier feedback geven, toegespitst op het gewenste leerdoel. Kritisch en opbouwend.

Wat knap dat je zo ongelooflijk snel kunt schakelen van karakter. Ik had helemaal niet meer door dat jij tegenover me zat.
– Een deelnemer van een interviewtraining

Als trainingsacteur ben ik breed inzetbaar. Ik heb aansluiting met veel doelgroepen: van HBO-student, HR-manager tot brandweerman. Ik ben bekend met modellen als DISC, MBTI, en aanverwante varianten.

Ik ben vaste trainer en acteur bij Het Netwerkgilde (trainen met interactiestijlen) en ORMIT (assessments). En ik doe o.a. examentraining bij de Politieacademie, Hogeschool Utrecht, interviewtraining bij de VU en salestraining op Zuyd International Businessschool Maastricht.

ik ben ingeschreven bij Kapok Trainingsacteurs.
Ik ben bovendien gecertificeerd communicatietrainer (School voor Training, Karin de Galan). In mijn acteerwerk neem ik deze kennis en vaardigheden met mij mee.

Ik zie het werk van trainingsacteur als een slipcursus. Je moet juist in de slip raken, om te leren hoe je daaruit komt.”
– Bart Brouwers, Het Netwerkgilde